Betting utan konto

Betting utan konto är något som blivit allt populärare och efterfrågas oftare bland spelare. Vi på GamblingAdvisor har testat alla spelbolag som erbjuder dig att spela på odds utan registrering och valt ut dom bästa beroende på snabbast uttag, omsättningskrav, bonuserbjudanden, kundtjänst och mycket mer! I vår lista hittar du alla de mest pålitliga spelbolagen som erbjuder dig den bästa spelupplevelsen.

Högst bonus
Nya betting sidor
95
Insättningsbonus 100% upp till 1000 kr
88
Insättningsbonus 200% upp till 1000 kr
79
Insättningsbonus 200 kr

Bettingsidor utan registrering 2019

Idag så börjar det komma fler och fler bettingsidor utan registrering vilket innebär att det går enklare och snabbare för spelare att komma igång med sitt spelande samtidigt som bettingsidorna även kan erbjuda snabba uttag, vilket innebär att spelarna kan få sina vinster utbetalda inom några minuter. Det innebär även att spelarna inte heller behöver krångla med att ladda upp dokument som styrker deras identitet, vilket kan fördröja spelarnas första uttag med upp till två dagar.


Spelbolag utan ett konto


När man spelar hos bettingsidor utan registrering så behöver man inte registrera något konto, vilket även innebär att man för över sina personliga uppgifter över nätet. Istället så gör spelarna sin första insättning och kan därefter direkt börja betta på spelsidan. Detta är möjligt genom att en bettingsida utan konto endast erbjuder spelarna en betalningsmetod vilket är direktöverföring till och från spelarnas bankkonto via Trustly. När spelarna signerar sin betalning med spelarens personliga Bank-ID så får bettingsidan den information som de behöver för att kunna verifiera spelarnas identitet.


Recensioner om alla bettingsidor 2018


Idag så finns det några bettingsidor utan registrering som erbjuder spelarna en smidig lösning för att enkelt komma igång på bettingsidan. Man hittar lättast en bettingsida utan konto om man läser de recensioner som finns på sidor som recenserar bettingsidor. Här kan man även hitta mycket annan information också som bland annat information om bettingsidans spelmiljö, utbud av onlinespel, kundservice och bonusar. Det gör att det går betydligt fortare för spelarna att hitta en bettingsida utan konto som passar spelarna bäst. På dessa recensionssidor så kan man även erhålla tips och erbjudanden som gör det än mer underhållande att betta på odds.


Att betta på odds hos spelbolag utan konto


Utöver att spelarna slipper massa krånglig administration av sitt konto men även att spelarna kan erhålla snabba uttag så är det inte så mycket annat som skiljer mellan bettingsidor utan registrering och andra bettingsidor. Utbudet av oddsspel och även casinospel är detsamma, det finns en trivsam och översiktlig spelmiljö, som även fungerar bra i mobila enheter. I övrigt så kan en bettingsida utan konto erbjuda samma professionella kundtjänst och en hel del lukrativa bonusar som gör att spelarna får lite mer att spela för och därmed chansen att vinna lite mer pengar, som spelarna kan göra ett uttag direkt och få sina pengar tillgängliga på bankkontot inom några minuter.


Uttag på 5 minuter med BankID


Det som dock skiljer är att en bettingsida utan konto endast kan erbjuda en betalningsmetod, vilket är banköverföring genom Trustly. Det betyder att spelarna inte kommer att finna några andra betalningsmetoder som exempelvis kreditkort, Skrill, Neteller, Paysafecard eller fakturatjänster. Men samtidigt så är det även det som är avgörande för att spelarna kan göra snabba uttag av de pengar som de vinner då de spelar hos bettingsidor utan registrering.


Betting utan konto med skattefria vinster


En sak som det kan vara värt att tänka på är att det finns bettingsidor utan registrering som erbjuder spel under licenser i Curacao och under licenser på Malta. Det betyder att vissa bettingsidor utan registrering kan erbjuda skattefria vinster medan hos andra bettingsidor så är spelaren själv skyldig att deklarera för sina vinster, som sedan ska beskattas.

Nyhetsbrev
Få 500 kr gratis när du signar upp!