Odds bonus

Dem allra flesta spelbolagen erbjuder idag en så kallad odds bonus. En betting bonus innebär att du boostar din insättning när du sätter in pengar och får därför mer pengar att spela för. Det är väldigt viktigt att du läser villkoren för din odds bonus innan du aktiverar den. På GamblingAdvisor listar vi alla bästa odds bonusar och är transparenta med villkoren så att du verkligen gör rätt val när du väljer din sport bonus.

Högst bonus
Nya betting sidor
99
Insättningsbonus 100% upp till 1000 kr
98
Insättningsbonus 100% upp till 1000 kr
Bonuskod: ZSKACJ
95
Insättningsbonus 100% upp till 1000 kr
88
Insättningsbonus 200% upp till 1000 kr
84
Insättningsbonus 200% upp till 1000 kr
80
Insättningsbonus 500% upp till 500 kr
79
Insättningsbonus 200 kr
55
Insättningsbonus 100% upp till 3000 kr

Hitta bästa betting bonus

När man spelar hos bettingsidor som erbjuder spel på odds, så brukar såväl nya som återkommande spelare kunna ta del av en odds bonus som ger dig lite mer att spela för. Att man ger sina spelare en betting bonus beror till stor del på att det råder en ganska hård konkurrens på spelmarknaden idag och då behöver man kunna erbjuda spelarna något extra för att få in nya spelare till spelsidan. Men det räcker oftast inte med det utan det krävs även att man belönar sina återkommande spelare kontinuerligt med en odds bonus så att spelarna stannar kvar för att spela. Annars så kommer spelarna att gå till de spelsidor som visar att de uppskattar att spelarna är lojala mot spelbolaget.

 

Detta med sportbonus har egentligen inte funnit så länge i den utsträckning som den finns idag utan tidigare så var det vanligare att det var storspelare som fick ta del av olika belöningar. Idag så omsätter småspelarna betydligt större summor tillsammans än vad storspelarna gör och är därför en viktig målgrupp för spelbolagen och därmed så är det också viktigt att spelbolagen värnar om alla sina spelare.

 

Olika odds bonusar

En odds bonus kan vara i olika former beroende på hos vilket spelbolag man väljer att spela hos. Den vanligaste odds bonusen består av en insättningsbonus som man ger till nya spelare som gör sin första insättning till spelsidan. Denna odds bonus brukar vara på 100 procent på ett belopp som varierar på mellan 1 000 kronor upp till 3 000 kronor, beroende på spelbolag. Det innebär att nya spelare får dubbelt upp i sin spelkassa och därmed kan spela lite mer hos spelbolaget.

 

En annan variant på ovanstående betting bonus är att man istället ger spelaren en oddsbonus efter att spelaren har gjort sin första insättnings och lagt sitt första spel. Det fungerar som så att spelaren sätter in valfritt belopp till sin spelkassa och när spelaren sedan lägger sitt första spel så får spelaren en bonus som motsvarar den summa som spelaren spelade för, upp till ett begränsat belopp.

 

En annan variant av odds bonus är att spelaren gör sin första insättning och sedan lägger sitt första spel. Om spelaren förlorar detta spel så får spelaren en bonus i form av ett gratisspel på samma belopp som spelaren förlorade på sitt spel.

 

För återkommande spelare är det vanligt att spelbolaget ger spelarna gratisspel i samband med olika evenemang. Om spelarna spelar på en utvald match eller en utvald liga så kan spelaren erhålla ett gratisspel på ett begränsat belopp.

 

Något som också är vanligt bland spelbolag som erbjuder spel på odds är en cashback bonus. Det innebär att man kan få en del av sin insats tillbaka om man förlorar sitt spel. Vanligtvis så brukar spelbolagen erbjuda sina spelare en cashback på 30 procent på ett spel eller på allt spelande under en viss period, en dag, en vecka eller en månad. Det betyder att spelarna kan få 30 procent av alla sina förluster tillbaka för perioden och därmed få möjligheten att prova på lyckan på nytt.

 

Omsättningskrav för odds bonus

Innan man kan ta ut de vinster som man vinner så behöver man uppfylla ett omsättningskrav. Omsättningskravet för en odds bonus varierar ganska stort mellan de olika spelbolagen och ligger vanligtvis på mellan 4 upp till 12 gånger. Hos vissa spelbolag så omfattas endast bonuspengarna av omsättningskravet medan hos andra spelbolag så krävs att både det belopp som man fick i bonus plus det belopp som man satte in ska omfattas av ett omsättningskrav. De omsättningskrav som är mest förmånlig ligger på 4 upp till 8 gånger bonusbeloppet eller 4 upp till 6 gånger bonusbeloppet plus det belopp som man satte in.

 

Det finns även ett krav på att man måste spela till ett minsta odds, som vanligtvis ligger på mellan 1,50 upp till 2,00, för att spelet ska räknas mot omsättningskravet.

 

För att hitta de bästa odds bonusarna och de mest generösaste omsättningskraven så kan man jämföra de bonusar som spelbolagen ger till sina spelare hos GamblingAdvisor. Här får man aktuell och relevant information om de bonusar som spelbolagen ger till sina spelare men även möjlighet att ta del av exklusiva bonusar som ger lite mer i spelkassan att spela för.

Nyhetsbrev
Få 500 kr gratis när du signar upp!