Nya Bettingsidor 2019

Det startas nya spelbolag på löpande band och vi är alltid först med att skriva om nya bettingsidor i Sverige. Vi verifierar även och testar alla nya spelbolag, så att du inte behöver vara orolig när du tar del av en bonus från vår topplista. Här nedan hittar du alla nya bettingsidor i Sverige 2019. 

Högst bonus
Nya betting sidor
99
Insättningsbonus 100% upp till 1000 kr
95
Insättningsbonus 100% upp till 1000 kr
79
Insättningsbonus 200 kr

Nya bettingsidor i Sverige

Sverige har under de senaste åren en spelmarknad som har vuxit rejält och som fortsätter att växa vilket innebär att den svenska spelmarknaden är het bland spelbolagen. Därför så lanseras det ett flertal nya spelbolag varje år som erbjuder svenska spelare möjligheten att spela på oddsspel, både nya spelbolag men även befintliga spelbolag som lanserar sin spelsida på det svenska språket och marknadsför sig mot svenska spelare. Det betyder att urvalet av spelbolag som erbjuder oddsspel på den svenska marknaden idag är mycket stort vilket även gör att det kan vara svårt för spelarna att hitta de nya spelbolag som lanseras.

 

De flesta spelbolag som lanseras på den svenska marknaden under 2019 gör det i tysthet, utan att marknadsföra sig eller på annat sätt göra reklam för sin spelsida. Istället så förlitar sig nya spelbolag på att de spelsidor som recenserar spelbolag på nätet ska utvärdera och testa de nya spelbolagens spelsidor och sedan rekommendera dessa till sina läsare.

 

På GamblingAdvisor så recenseras nya spelbolag 2019 vilket baseras på information som framkommer genom tester, utvärderingar, analyser och annan information så att spelarna snabbt och enkelt ska kunna ta del av de nya spelbolag som lanseras och hitta de spelbolag som passar spelarna bäst. Hos GamblingAdvisor kan man jämföra bonusar och ta del av annan information som spelutbud, spelmiljö, kundservice och andra förmåner som spelbolagen ger till sina spelare, vilket gör att man kan vara säker på att alltid hitta de bästa spelsidorna och de bästa bonusarna hos GamblingAdvisor.

 

Fördelar med nya spelbolag 2019

När ett nytt spelbolag lanseras så brukar de flesta nya spelbolag erbjuda sina spelare någonting nytt och fräscht och som inte andra spelbolag kan erbjuda sina spelare, i alla fall i någon större utsträckning. Det kan vara att man erbjuder spelarna möjlighet att tävla mot varandra, där man kan vinna både ära och kontanter, men även att man erbjuder nya spelsystem eller nya spelmarknader. Det är även vanligt att man erbjuder spelarna generösa bonusar och nya lojalitetssystem som gör att spelarna känner sig mer uppskattade och därmed väljer att spela hos spelbolaget.

 

Därför så kan det vara värt för spelare att hålla utkik efter information om de nya spelbolag som lanseras så spelarna inte missar en spelsida som erbjuder en högre grad av spelupplevelse än vad gemene spelsida erbjuder. Det är också vanligt att nya spelbolag brukar erbjuda en mycket generös bonus i samband med lanseringen, för att locka till sig nya spelare, vilket gör att det kan vara lönsamt att prova på ett nytt spelbolag då man får lite mer att spela för och samtidigt chansen att prova på spelsidans spelmiljö.

 

Jämföra våra nya bettingsajter 2019

När man ska välja att prova ett nytt spelbolag så är det bra att om man jämför spelbolagen först så man hittar de spelbolag som är bäst anpassade för den svenska spelmarknaden. Dels så vill svenska spelare få möjligheten att kunna lägga oddsspel på sporter inom Sverige, gärna i lägre divisioner. Svenska spelare uppskattar också att det finns en svensk spelmiljö och en god kundservice där man kan få snabba och relevanta svar på svenska men även att det finns möjlighet till snabba uttag. Dessutom så välkomnar spelarna alltid en generös välkomstbonus.

 

Genom att ta del av information som finns på GamblingAdvisor så hittar man enklast de spelbolag som uppfyller de förväntningar som man har på ett spelbolag.

Nyhetsbrev
Få 500 kr gratis när du signar upp!