Spelbolag med cash-out

Cash-out har blivit en mycket populär funktion bland bettingspelare och fler spelbolag väljer nu att lansera detta som ett resultat av den stora efterfrågan. Det ska tilläggas att spelbolagen inte alltid låter dig stänga spelet i förväg, utan dom bestämmer själv när och vilka matcher som du kan stänga. Se därför denna funktion som en bonus och här nedan hittar du alla spelbolag där du kan stänga spel. 

Högst bonus
Nya betting sidor
99
Insättningsbonus 100% upp till 1000 kr
98
Insättningsbonus 100% upp till 1000 kr
Bonuskod: ZSKACJ
95
Insättningsbonus 100% upp till 1000 kr
88
Insättningsbonus 200% upp till 1000 kr
84
Insättningsbonus 200% upp till 1000 kr
80
Insättningsbonus 500% upp till 500 kr
79
Insättningsbonus 200 kr
55
Insättningsbonus 100% upp till 3000 kr

Spelbolag där du kan stänga spel

Att spela på odds är både spännande och underhållande och kan även vara ganska vinstgivande om man har läst på om de lag som man ska spela på och tar del av information som statistik och experttips, där man kan lära sig allt om lagens dagsform. Till skillnad mot exempelvis casinospel eller lotterispel, där slumpen avgör om man vinner eller inte, så är oddsspel inte något turspel utan här kan skickliga spelare avgöra vilket lag som har bäst förutsättningar för att vinna, även om turen också behöver finnas.

 

Idag så finns det många spelbolag som erbjuder cash-out, vilket är en funktion som möjliggör för spelarna att avbryta ett spel i förtid, trots att matchen inte är avslutad. Anledningen till att en spelare vill avbryta ett spel i förtid kan vara att spelare har ett vinnande spel på gång men att matchbilden har förändrats så att spelarna tvivlar på om dessa kommer att vinna eller inte. Då kan man avbryta spelet och få endast en del av vinsten men i gengäld så förlorar spelaren ingenting om det är så att spelet hade gått förlorat vid full tid.

 

Så fungerar cash-out

Om spelaren exempelvis har spelar på ett fotbollslag ska vinna till oddset 3,50 och under matchens gång så leder det lag man har spelat på. Dock så blir lagets nyckelspelare skadad och därmed så förändras hela matchen helt och istället så ser det ut som att man ska förlora sitt spel. Då kan man välja att använda sig av cash-out och få en del av vinsten, kanske, 2,50 istället, vilket innebär att man kommer att gå med vinst ändå, även om man förlorar sitt spel. Sedan finns alltid risken att spelet hade gått hem ändå men det är också något som man får ta då man ändå inte förlorade något.

 

Cash-out kan även användas om man vill avbryta ett spel på en pågående match där man är på väg att förlora sitt spel. Exempelvis om det lag som man har spelat på ligger under. Då kan man minimera förlusten genom att få en del av sin insats tillbaka. Hur stor del man får beror helt på hur ställningen ser ut i matchen.

 

Rent generellt så är cash-out en funktion som används flitigt av de spelare som inte tror på turen utan som de facto ser till utvecklingen av matchen och som sedan snabbt vill kunna fatta ett beslut om att minimera sina förluster.

 

Vilka spelbolag erbjuder cash-out

De allra flesta av de stora spelbolagen erbjuder sina spelare cash-out men det börjar även bli vanligt att mindre spelbolag också kan erbjuda sina spelare en cash-out. Då funktionen cash-out har blivit betydelsefull för många spelare så är det säkert en funktion som kommer att erbjudas av samtliga spelbolag i framtiden.

 

Vilka specifika spelbolag som använder cash-out är information som man kan hitta på GamblingAdvisor, där man finner recensioner om alla de spelbolag som erbjuder svenska spelare oddsspel. Utöver information om cash-out så kan man även ta del av information om spelbolagens spelmiljö, spelutbud, kundservice och bonusar. Man kan även jämföra de olika spelbolagens bonusar för att hitta de spelbolag som erbjuder nya spelare de bästa bonusarna, vilket ger spelarna lite mer att spela för.

Nyhetsbrev
Få 500 kr gratis när du signar upp!